Kattenkamer en buitenverblijf
Ook voor opvang van uw kat bent u bij dierenpension Annemiek aan het juiste adres. Het kattenverblijf bestaat uit een kattenkamer waarin de katten vrij rond kunnen lopen. Zodoende voelen de dieren zich het meest op hun gemak. De kattenkamer is ingericht met diverse slaapplateaus, krabpalen, manden en meer alledaagse voorwerpen als een stoel en tafel. En om het verblijf nog aangenamer te maken is er naast het binnenverblijf nog een ruim buitenverblijf voor de katten. Om de kat te laten wennen aan de nieuwe omgeving en om er zeker van te zijn dat deze goed eet en drinkt plaatsen we de kat bij aanvang alleen in een hok. Als de kat goed gewend is kan deze naar het grote kattenverblijf.

Voeding
Het voer van de katten bestaat uit droogvoer dat aangevuld wordt met zacht blikvoer bestaande uit vlees of vis. Dieetvoer neemt u het beste zelf mee. Dit wordt dan apart aan uw kat gevoerd.

Inentingen
Het spreekt voor zich dat uw kat vrij moet zijn van ongedierte. Graag ontvangen wij van u ook een vaccinatiebewijs waarop te zien is dat uw kat de (vanaf 2013) verplichte bb-enting (minimaal 4 weken voor aanvang toegediend) en jaarlijkse inenting voor de katten-niesziekte (minimaal 1 week voor aanvang toegediend) heeft gekregen.

Om uw kat aan te melden bij Dierenpension Annemiek kunt u onderstaand aanmeldformulier invullen en versturen.
Of als u het aanmeldformulier liever geschreven invult, dan kunt u het hier downloaden en printen.

Aanmeldformulier Kat

Gegevens kat en eigenaar

Medicijnen en dierenartsgegevens

Wie te bellen in geval van nood

Entingen en vlooien

Extra informatie

Periode van verblijf

Bezig met versturen

Praktische informatie

Breng en haal tijden: tussen 18.00 en 19.00 uur (in overleg tussen 10.00 en 11.00 uur)

• Kosten zijn per nacht
• Denkt u aan de verplichte entingen; katten-niesziekte!
• Verplicht mee te nemen; entingsboekje
• U mag meenemen; mand of dekentje voor de kat (op eigen risico)
• De eigenaar blijft tijdens het verblijf van zijn kat aansprakelijk voor medische kosten.
• In de zomervakantie dient bij voortijdig beeindigen van de gereserveerde periode de volledige periode betaald te worden.

Aangesloten bij brancheorganisatie Dibevo
Dierenpension Annemiek is aangesloten bij brancheorganisatie Dibevo en houdt zich aan de algemene voorwaarden en kwaliteitsnormen die Dibevo van zijn leden vereist. U kan de algemene voorwaarden hier downloaden als PDF.